Paine irlandeza

N-am folosit masuratori, dupa ochi. cam 500 de grame de faina, si cate o mana din seminte de floarea soarelui, tarate, susan, seminte de in. Pe principiul throw-it-all-in. O lingurita de sare si una de bicarbonat stins in otet/apa minerala. 500 de ml de lapte batut initial, pe urma adaugat cate putin, pana iese consistenta potrivita. Ii dai cu lapte, ii dai cu faina, ii mai vorbesti, ii mai canti, o framanti cu dragoste. O bagi in cuptorul incins de bezele, si o lasi 50 de minute. Data viitoare o sa o las mai mult, sa fie aurie. Si inca un praf mic de sare. Doar o idee.
Tips:
1) Faina sa fie la temperatura camerei.
2) Melodie de framantat painea. Necesara ca oricare ingredient, eu mi-am gasit-o.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s