Piure de dovleac

Piure-ul de dovleac l-am folosit pana acum la painica cu dovleac (mai mult un chec) si la tarta cu dovleac si lapte.

Iei dovleacul, dupa ce a stat in bucatarie o luna jumatate si te-ai tot gandit la moduri in care sa-l digeri, il tai in doua, il cureti de seminte,

asezi pruncii in tava, cu coaja deasupra, si ii bagi la cuptor pentru o ora.

Stii ca s-a copt atunci cand se decojeste foarte usor. Foarte important: nu fugiti la vocea romaniei, le veti lasa timp prietenilor sa-l cioparteasca cu varful cutitului in timp ce vorbesc la telefon (da, tu! stii care ai fost!)

Masacrul:

Il iei frumos si il toci marunt, marunt.

Ori il congelezi, ori il folosesti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s